Aug 182021
 

Podem anar plantejant alternatives en molts aspectes de la nostra vida. Dins de l’estratègia de la noviolència, és el que es diu el programa constructiu. Tan important com deixar de col·laborar amb les estructures injustes és el construir alternatives. No deixeu de enviar enllaços d’altres propostes alternatives en qualsevol àmbit (podeu enviar un correu o fer un comentari a aquesta entrada):

* Banca ètica:

* Electricitat de fonts 100% renovables: atenció, ja que les grans companyies, veient l’auge del verd, fan ofertes amb el nom d’energia verda, quan segueixen apostant per fonts d’energia contaminant.

* Internet Alternatiu: correu, web,…

  • Pangea, Internet Solidari
  • Nodo 50
  • Somconexio
  • cdlibre: una bona pàgina per accedir a gran quantitat de programari lliure i gratuït sobre windows, si no podeu o no us animeu a que també el sistema operatiu sigui lliure amb alguna de les distribucions de Linux.

* Alimentació ecològica i cooperatives

* Comerç just

* Campanyes contra el comerç d’armes:

  • Informe del Centre Delàs (Jordi Calvo) sobre banca armada

* Altres:

 Posted by at 15:25

  One Response to “Altre mon es possible”

 Deixa un comentari

(requerido)

(requerido)